تبلیغات
- زمان آماده سازی
- ۲۰ دقیقه
- زمان پختن
- ۲۵ دقیقه
- ملیت
- غذای فرنگی
- مناسب برای
- ۱ نفر
- وعده غذایی
- دسر
- ۴ عدد
- موز
- ۱ پیمانه
- شکر قهوه ای روشن
- ۱/۲ پیمانه
- روغن کانولا
- ۱ عدد
- تخم مرغ
- ۱ پیمانه
- آرد گندم
- ۱ پیمانه
- آرد کامل گندم
- ۱ قاشق چای خوری
- پودر خمیر
- ۱ قاشق چای خوری
- جوش شیرین
- ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک
- ۱/۲ پیمانه
- خامه ترش
- ۱ قاشق سوپ خوری
- عصاره وانیل خالص
- کاغذهای مخصوص مافین را داخل قالب های مافین بگذارید.
- ۴ موز را پوست بکنید و در یک مخلوط کن حدود ۱ دقیقه آن ها را پوره کنید.شکر قهوه ای , روغن و تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا نرم شود.سرعت مخلوط کن را کم کنید.آرد , پودر خمیر , جوش شیرین و نمک را اضافه و ترکیب کنید تا نرم شود.خامه ی ترش و وانیل را نیز اضافه و مخلوط کنید .
- ۳/۴ هر یک از کاغذ های مافین داخل قالب را پر کنید.باقی مانده موز ها را به قطر تقریبی ۰.۵ سانتی متری ببرید و روی هر مافین یک قطعه از آن قرار دهید.داخل فر بگذارید تا زمانی که چوب کبریتی را که برای تست داخل آن فرو بردید , تمیز بیرون بیاید(۲۵ دقیقه برای مافین هایی با ابعاد معمولی و ۲۰ دقیقه برای مافین های کوچک). در میانه فرآیند پخت سینی را بچرخانید.در نهایت آن ها را به سینی فر منتقل کنید تا خنک شوند.می توانید روی مافین ها را بپوشانید و در دمای اتاق نگه داری کنید.