طرز تهیه لواشک انار

-

امروز شنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۹ شما در بیا یاد بگیر هستید.

دوستان عزیز تا بروزرسانی کامل قالب جدید صبور باشید

تبلیغات

1735

طرز تهیه لواشک انار ، 9th آگوست 2018

طرز تهیه لواشک انار

طرز تهیه لواشک انار

لواشک انار از دسته لواشک های ترش است که شاید مورد پسند همگان قرار نگیرد بنابراین در این دستور من آن را با به آموزش می دهم تا طعمی متفاوت و بی نظیر به خود بگیرد . امیدوارم شما هم در منزل درست کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم

دانه انار: یک کیلو

آب انار: دو لیوان

به : یک عدد بزرگ

نمک : یک قاشق چای خوری

طرز تهیه لواشک انار ملس

در ابتدا دانه های انار را درون ظرفی ریخته و نمک را روی آن بپاشید. ظرف را برای چند ساعت کناری بگذارید تا نمک حسابی به خورد دانه ها رود.

بعد از این مدت باید آب دانه ها را بگیرید. مهم نیست با چه روشی این کار را می کنید، فقط خوب آب آن ها را خارج کنید.

حالا آب اناری را که گرفتید درون قابلمه ای بریزید و دو لیوان آب اناری را هم که از قبل داشتید به آن اضاف کنید. یک عدد به را که در دستور داشتیم خوب بشویید، دانه های وسط آن را جدا کنید و به قطعات متوسط خرد کنید.

به خرد شده را درون قابلمه حاوی آب انار بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. باید مخلوط آب انار و به به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد تا مزه ها حسابی با هم ترکیب شوند.

بعد از این مدت زیر گاز را خاموش کنید. اجازه دهید تا کمی حرارت آب انار کم شود و سپس محتویات درون قابلمه را با هم میکس کنید.

درون سینی مناسبی را کاغذ روغنی قرار دهید و مواد میکس شده را روی ان بریزید. اگر عجله دارید و می خواهید لواشک به سرعت آماده شود، سینی را درون فر گذاشته با دمای ۱۷۰ و به مدت ۱۵ دقیقه.

اگر هم عجله ای در کار نیست که می توانید سینی را به مدت چند روز در معرض آفتاب و یا حتی روی شوفاژ قرار دهید.

نکته:

  • اگر شوری بیشتری را دوست دارید می توانید مقدار نمک را بیشتر کنید و در صورتی که طعم شیرین می پسندید یک قاشق چای خوری شکر به آب انار اضاف کنید.
  • دو لیوان آب انار ذکر شده در دستور را می توانید از آب انار آماده هم استفاده کنید.
  • در صورتی که به در دسترس ندارید از سیب هم می توانید استفاده کنید.

 

تبلیغات

دیدگاه مطلب طرز تهیه لواشک انار