هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد.
خانه » آموزش و ترفند مخصوص بانوان » آموزش و ترفند های آشپزی » میرزا قاسمی یک غذای مناسب پیک نیک

میرزا قاسمی یک غذای مناسب پیک نیک

میرزا قاسمی یک غذای مناسب پیک نیک

میرزا قاسمی یک غذای مناسب پیک نیک

میرزا قاسمی یکی از غذاهای استان گیلان است که بسیار سریع آماده می شود. اگر می خواهید وقتی به پیک نیک می روید یک غذای سریع و البته خوشمزه داشته باشید با ما همراه باشید.

با فرارسیدن بهار، اکثر خانواده ها ترجیح می دهند آخر هفته ی خود را در طبیعت بگذرانند. اما برای این گردش چه غذایی تدارک می بینید؟ اگر قصد رفتن به گردش را دارید و می خواهید یک غذای متفاوت را در دل طبیعت امتحان کنید، پیشنهاد ما به شما میرزا قاسمی است. این غذا بسیار سریع آماده می شود و شما می توانید ساعاتی خوش در کنار خانواده داشته باشید و هم چنین می توانید در کنار خانواده از طعم لذیذ این غذا لذت ببرید.برای تهیه این غذا با دلگرم بمانید.

 

میرزاقاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی

مواد لازم برای میرزا قاسمی (برای 4 نفر)

بادمجان ۶ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

سیر ۴ حبه

روغن مایع به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت میرزا قاسمی

اگر آتشی در طبیعت روشن کرده اید، بادمجان ها را بر روی آن قرار دهید تا کبابی شوند. تا حدی بگذارید بادمجان روی آتش بماند که پوست آن بسوزد و درون آن نرم شود. اگر می خواهید این غذا را در خانه درست کنید می توانید بادمجان ها را روی اجاق کبابی کنید و یا اگر طعم کبابی بادمجان را نمی پسندید می توانید آن را سرخ کنید.

 

 

وقتی بادمجان ها کباب شدند، پوستشان را بگیرید و بادمجان ها را له کنید.

چون در طبیعت هستیم می توانیم گوجه ها را هم به همان روش بادمجان ها کباب و له کنیم، ولی اگر می خواهید این غذا را در خانه درست کنید، پوست گوجه را جدا می کنیم و گوجه را یا رنده یا خرد می کنیم.

سیرها را خرد یا رنده می کنیم و در تابه روغن می ریزیم و سیر ها را سرخ می کنیم، سپس گوجه های له یا خرده شده و در آخر بادمجانهای له شده را اضافه می کنیم.

بهتر است اجازه دهید کمی آب مواد تبخیر شود.

نمک و فلفل را به مقدار دلخواه اضافه می کنیم.

سپس تخم مرغ ها را به مخلوط بادمجان و گوجه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود و زمانی که تخم مرغ ها پخته شد، میرزاقاسمی ما آماده است.

آن را در ظرف غذا سرو می کنیم و از خوردن آن در کنار خانواده لذت می بریم.

 

این غذا را هم می توان با برنج و هم با نان سرو می شود.

میرزا قاسمی از کجا آمده است؟

میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط او گسترش یافت و به نام او نیز اسم‌گذاری شد.

میرزا قاسمی یک غذای مناسب پیک نیک

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت توسط سایت سرور مرکزی بهینه سازی شده است. - طراحی شده توسط پارس تمز